Gerber Residance 3

Печат Skype Запитване

 • Слънчев бряг
 • Ексклузивни цени
 • Общо апартаменти: 142
 • В експлоатация

Комплексът от ваканционни апартаменти "GERBER RESIDENCE-3" се намира в зона "запад" на туристически комплекс "Слънчев Бряг". Разполага се върху Урегулиран поземлен имот I-431 в квартал 3402 от застроително-регулационният план на комплекса на обща площ от 2 695 м2

Сградата е проектирана за сезонно ползване, но възможно е това да става и целогодишно. Жилищната площ е обособена основно във вид едностайни апартаменти тип СТУДИО, както и на неголеми двустайни апартаменти с 1 спалня /по 4бр. на всеки от типовите етажи на сградата/. В последните два етажа на сградата са развити 22 апартамента с една или две спални от мезонетен тип с вътрешна стълба. При преобладаващите еднообемни апартаменти тип СТУДИО спалнята и дневната част са обединени.Обособени са дневен кът с мека мебел,спален кът,кухненски бокс и самостоятелен санитарен възел с вана.

Жилищата с една спалня са решени икономично с оглед предназначението им и се състоят от компактна спалня,дневна част с кухненски бокс и кът за хранене,както и санитарен възел с вана.При апартаментите от мезонетен тип обема е развит на две нива, което ги прави изключително функционални при относително неголяма площ.

За всички типове жилища се предвижда при необходимост дневният кът да се адаптира като допълнително пространство за спане/ в конфигурация 2+2/.

С оглед на разширяване на гамата на предлаганите жилища в комплекса на всеки от типовите етажи на сградата са проектирани и по 2 бр. тристайни апартаментиот мезонетен тип с максимално компактно разпределение.Всеки от тях съдържа 2 спални,дневна/хол/с кухненски бокс и кът за хранене,антре и санитарен възел с вана.

Проекта е решен в компактен обем, разположен в централната част на терена с направление на дългата ос изток-запад, което дава възможност за всички жилища от сградата да са ориентирани къмморето като посока и реална морска панорама в последните 3 нива на сградата.

Плановата схема е добре известна и изключително икономична – коридор с двустранно разположени апартаменти, изолирано стълбище и асансьор. В архитектурно и функционално отношение зданието е замислено в духа на вече наложения се стил,успешно приложен в предходните два проекта "Gerber Residence" и "Gerber Residence-2".

Архитектурния образ на проекта е търсен в обобщени обеми и динамика чрез мазилка в свежи тонове – оранж и бяло,както и в контраста на тъмните битумни керемиди.Ефектен акцент е постинат именно чрез мощния покрив на сградата,прорязан от терасите на мезонетите и изразителната стреха. Силуета на сградата в последните етажи e допълнително раздвижен от отворите на терасите и триъгълните витрини на мезонетните апартаменти.

Стилното цветово решение на проекта придава на сградата съвременен облик и модерно излъчване, подсилено и от елегантния детайл на ажурните парапети на терасите.

Всички апартаменти и студиа разполагат със собствени тераси, които са покрити от голяма стреха. Използваните големите витрини със стъклопакет допринасят за обилната осветеност на помещенията независимо от типа на апартаментите.

Сградата е без сутерен и се състои от 5 стандартни жилищни етажа,както и от 6-ти мезонетен етаж, развит на две нива. Конструкцията на сградата е монолитна – стоманобетон,със скелетно-безгредова конструктивна система. Стените са изпълнени с керамични тухли, защитени отвън с необходимата топлоизолация – съобразно стандарта. Вътрешните стени ще бъдат обработени с гладка машинна шпакловка, боядисани с латекс. Фасадите ще се оформят, с минерални влагоустоичиви мазилки, каменни облицовки,метал и др. според архитектурния детайл. Дограмата ще бъде PVC с термо мост, което ще допринесе за общия комфорт в сградата.

Предвидени са, необходимите съобщителна и охранителни инсталации; инсталации за кабелна TV и Internet ,както и климатична инсталация.

Жилищата ще бъдат достъпни от контролиран вход с предвидено помещение за охрана.Достъпът се осществява от Север през централния вход на зданието, откъдето чрез малък коридор се достига до стълбището и асансьора, разположени централно в обема на сградата.

Дворът ще бъде максимално озеленен. Подходът към зданието се осъществява откъм улицата от северната страна на парцела чрез вход с контролиран достъп. Предвиден е открит паркинг за 34 коли, който е отделен от сградата със озеленителен пояс. От източната страна на сградата е разположен голям открит басейн с детска секция, като връзките към сградата са чрез вход в края на коридора, както и чрез основния вход на сградата.

.В пространството около басейна е проектирана максимално възможна по големина рекреационна зона с шезлонги и чадъри на разположение на почиващите в комплекса.

Технически показатели

Площ на парцела

2 695 м2

Застроена площ

739 м2

Разгъната застроена площ

4 850 м2

Апартаменти тип СТУДИО

82

Апартаменти с 1 спалня стандартни

20

Апартаменти с 1 спалня мезонети

16

Апартаменти с 2 спални стандартни

8

Апартаменти с 2 спални мезонети

6

Общо

132

Плътност на застрояване

27.4 %

Кинт

1.79


Комплексът от ваканционни апартаменти "GERBER RESIDENCE-3" се намира в южната централна част на зона "запад" на туристически комплекс "Слънчев Бряг". Проектът е разположен западно от централната комуникационна артерия Несебър-Слънчев Бряг-Свети Влас.Сградата е разположена достатъчно близо до плажната ивица и същевременно попада в район защитен от транспортния шум, благодарение на естествената висока растителност наоколо,представляваща прекрасна микросреда за активен отдих и почивка.

Районът се характеризира със следните важни особености:

 • Отсъствие на интензивен транспортен трафик.Комплекса се намира в много тих район,независимо от удобното му разположение спрямо плажната ивица и централните транспортни връзки в курорта Слънчев Бряг.

 • Елитен облик на района и сградите в съседство,осигуряващи висок стандарт на обитаване. Непосредствен до GERBER RESIDENCE-3 се намират популярните хотели и комплекси от апартаменти "CONTINENTAL", "TIARA BEACH", "KORONA", ”BURGAS BEACH”, "MERIDIAN", "NESSEBAR BEACH", "SUMMER DREAMS", "AMADEUS".

 • ВИСОКА ЕФЕКТИВНОСТ НА ОБСЛУЖВАНЕ НА СГРАДАТА. Единната политика на менажиране на трите непосредствено разположени един до друг Комплекси "GERBER RESIDENCE" – 1, 2, 3 осигурява на клиентите високо качество на обслужване и добра комуникация при експлоатацията и функционирането на отделните комплекси.

 • ОТНОСИТЕЛНО МНОГО НИСКА СТЕПЕН НА ЗАСТРОЯВАНЕ както около обекта,така и в зоната до плажната ивица непосредствено отпред пред комплкса.

 • СЛАБО НАТОВАРЕНА ОТ ТУРИСТИ ПЛАЖНА ИВИЦА,поради по-ниската гъстота и етажност на застрояване в района.

 • Съхранена естествена растителност както около GERBER RESIDENCE,така и около разположените наоколо комплекси /"CONTINENTAL", "SUMMER DREAMS"/ осигурява отлични условия за почивка и прави пешеходният достъп до плажа много приятен.

 • Лек и бърз достъп от основните пътища:

  • Несебър - Слънчев Бряг – Свети Влас

  • Бургас – Варна

 • Отсъствие на заплатен пропусквателен режим за автомобили, за разлика от зона "изток"

 • Непосредствена близост до южната централна част на курорта. Отстоянието на "GERBER RESIDENCE-3" от всички по-важни обекти в курортния комплекс Слънчев Бряг е както следва:

Обект

Приблиз. в метри

плажната ивица на комплекса

400

централната пешеходна алея

200

централна автобусна спирка, такси станция, спирка за туристически автовлак

150

поликлиника

850

денонощна аптека

300

полиция

2000

поща

1500

магазини,супермаркети,пазар за стоки и хранителни продукти

200 - 400

банкови офиси

300 - 500

обменни пунктове

200

туристически офиси

100 - 200

възможно най-атрактивните по ценова категория ресторанти и барове

200 - 300

най-популярните диско и нощни клубове в комплекса

300-500

аквапарк "Action"

1500

Етап 1

30.03.2011
Първа копка.

Етап 2

06.04.2011-05.05.2011
Изкопни работи. Терасиране на терена. Работа по отливане на 'Кота 0' и първа плоча.

Етап 3

05.05.2011–18.05.2011
Изграждане на грубия строеж на етаж 1

Етап 4

18.05.2011–30.05.2011
Изграждане на грубия строеж на етаж 2

Етап 5

30.05.2011
Временно преустановяване на строително-монтажни работи през летния туристически сезон, съгласно кметска заповед на община Несебър.

Етап 6

30.09.2011 - 31.12.2011
Изграждане на грубия строеж на етажи етажи 3 - 6.Изграждане на всички преградни стени Подписване на акт за приемане на конструкцията на сградата до етап "груб строеж" (Акт Образец 14).

Етап 7

31.12.2011–31.03.2012
Изграждане на покривната конструкция, изграждане на всички инсталации, поставяне на дограма, полагане на изолации, външно измазване. Довършителни работи.

Етап 8

не по-късно от 15.05.2012
Приключване на всички довършителни работи. Окончателно завършване на сградата. Подписване на Акт Образец 15.

Етап 9

15.05.2012 – 30.05.2012
Окончателно завършване на вертикалната планировка на сградата.

Етап 10

30.05.2012
Предаване на готовите жилища на собствениците. Организационни мероприятия за подготовка на експлоатацията на обекта за летния туристически сезон.

Етап 11

30.06.2012
Издаване Удостоверение за въвеждане в експлоатация на обекта (Акт Образец 16).

Базова степен на завършване на жилищната площ
Подови настилки

 • Дневна,коридор- ламиниран паркет
 • Спални-ламиниран паркет
 • Бани: теракот
 • Тераси: керамика

Стени

 • стаи: хол, кухня, коридори – шпакловка, боядисани с латекс
 • бани: фаянс
 • външни стени термоизолация ,минерална мазилка

Санитарни възли

 • напълно обзаведени със санитарен фаянс, вана, аксесоари

Дограма

 • PVC

ВИК инсталации

 • водопроводна: полипропилен
 • канализация: PVC
 • индивидуален водомер за всяко жилище

Ел.инсталации

 • окабеляване по стандарт
 • ел.ключове, ел контакти, осветителни тела
 • осветителни тела за общите площи и околното пространство
 • индивидуален електромер за всяко жилище
 • индивидуален електрически бойлер за всяко жилище

Врати

 • Входна,вътрешни-MDF
 • Баня- PVC

Кухненски бокс

 • Мивка и смесител, кухненски шкафове с необходимите изводи – ел. и ВИК

Изграждане на инсталация за кабелна телевизия, Internet
Климатична инсталация тип 'сплит' – 1 бр. за всеки апартамент
Кухненски ел.уреди – срещу допълнително заплащане
ел. котлони – обикновени/керамични
хладилник
абсорбер
Пълно обзавеждане за спалния кът – срещу допълнително заплащане
Пълно обзавеждане за дневна – срещу допълнително заплащане
Завеси/Щори – срещу допълнително заплащане
TV – срещу допълнително заплащане
Комплект домакинска посуда, спално бельо, други принадлежности – срещу допълнително заплащане
Преддоговорни отношения по смисъла на чл.12 от ЗЗД
Резервация на апартамент в комплекса Гербер Резиденс – 3, се извършва само след заплащане на гаранционен депозит в минимален размер 1 000 Евро от страна на потенциалния клиент. Тази сума гарантира спиране на оферирането на конкретния недвижим имот в продължение на 1 календарен месец и обезпечава сключването на предварителен договор за покупко-продажба на недвижим имот. Същата не подлежи на възстановяване на клиента при никакви условия, освен при подписване на предварителен договор, в който случай се приспада от продажната цена.
Извършването на плащане, представляващо депозит, потвърждава съгласието на потенциалния купувач с публикуваните по-горе условия.


Услуги
ГОДИШНА ТАКСА ЗА ПОДДРЪЖКА И ОБСЛУЖВАНЕ: 10 EURO/кв.м. от пълната застроена площ на жилището.
Срещу надлежно подписан за това ДОГОВОР, на собствениците в Комплекс Ваканционни Апартаменти "GERBER RESIDENCE-3" се предоставя възможността да ползват следните услуги:

 • денонощна целогодишна охрана
 • ежедневно почистване на общите части и околното пространство
 • поддържане и поливане на прилежащите зелените площи
 • безплатно ползване на басейн
 • консумация на вода и ел.енергия за общите части
 • текуща техническа поддръжка на обекта – асансьор,осветление и др.

Срещу допълнително заплащане се осигуряват следните услуги:

 • почистване и проветряване на жилището
 • пране и гладене
 • текущи ремонти и техническа поддръжка на жилището на всеки собственик
 • уреждане на заплащането на дължимите от собственика данъци на място: сгради, смет, както и всички текущи сметки за комунални разходи – ел.енергия, вода, телефон и др.
 • автомобили под наем

комплексно туристическо обслужване, а именно:

 • самолетни, автобусни, ЖП билети
 • екскурзионна програма в България, както и в съседни държави
 • професионални гидове
 • ТРАНСФЕРИ до летище-групови и индивидуални
   

Ап. №

Брой спални

Площ м²

Общи части м²

Обща площ м²

Статус

Забележки

E1

1 bedroom

41.58

5.44

47.02

Продаден

E2

studio

26.18

3.06

29.24

Продаден

E3

studio

26.18

3.06

29.24

Продаден

E4

studio

26.18

3.06

29.24

Продаден

E5

studio

26.18

3.06

29.24

Продаден

E6

studio

26.18

3.06

29.24

Продаден

E7

studio

26.18

3.06

29.24

Продаден

E8

studio

26.18

3.06

29.24

Продаден

E9

studio

26.18

3.06

29.24

Продаден

E10

studio

26.18

3.06

29.24

Продаден

E11

studio

27.1

3.18

30.28

Продаден

E12

studio

27.1

3.44

30.54

Продаден

E13

studio

26.18

3.32

29.5

Продаден

E14

studio

26.18

3.32

29.5

Продаден

E15

studio

26.18

3.32

29.5

Продаден

E16

studio

26.18

3.32

29.5

Продаден

E17

1 bedroom

38.05

5.33

43.38

Продаден

E18

1 bedroom

36.72

5.15

41.87

Продаден

E19

studio

26.18

3.32

29.5

Продаден

E20

studio

26.18

3.32

29.5

Продаден

E21

studio

26.18

3.32

29.5

Продаден

E22

1 bedroom

41.58

5.72

47.3

Продаден

E23

2 bedroom

50.93

7.29

58.22

Продаден

E24

studio

26.18

3.71

29.89

Продаден

E25

studio

26.18

3.71

29.89

Продаден

E26

studio

26.18

3.71

29.89

Продаден

E27

1 bedroom

44.09

6.25

50.34

Продаден

E28

1 bedroom

44.09

6.25

50.34

Продаден

E29

studio

26.18

3.71

29.89

Продаден

E30

studio

26.18

3.71

29.89

Продаден

E31

studio

26.18

3.71

29.89

Продаден

E32

studio

26.18

3.71

29.89

Продаден

E33

studio

27.1

3.84

30.94

Продаден

E34

studio

27.1

4.16

31.26

Продаден

E35

studio

26.18

4.02

30.2

Продаден

E36

studio

26.18

4.02

30.2

Продаден

E37

studio

26.18

4.02

30.2

Продаден

E38

studio

26.18

4.02

30.2

Продаден

E39

1 bedroom

38.05

5.84

43.89

Продаден

E40

1 bedroom

36.72

5.64

42.36

Продаден

E41

studio

26.18

4.02

30.2

Продаден

E42

studio

26.18

4.02

30.2

Продаден

E43

studio

26.18

4.02

30.2

Продаден

E44

2 bedroom

50.93

7.67

58.6

Продаден

E45

2 bedroom

50.93

7.29

58.22

Продаден

E46

studio

26.18

3.71

29.89

Продаден

E47

studio

26.18

3.71

29.89

Продаден

E48

studio

26.18

3.71

29.89

Продаден

E49

1 bedroom

44.09

6.25

50.34

Продаден

E50

1 bedroom

44.09

6.25

50.34

Продаден

E51

studio

26.18

3.71

29.89

Продаден

E52

studio

26.18

3.71

29.89

Продаден

E53

studio

26.18

3.71

29.89

Продаден

E54

studio

26.18

3.71

29.89

Продаден

E55

studio

27.1

3.84

30.94

Продаден

E56

studio

27.1

4.16

31.26

Продаден

E57

studio

26.18

4.02

30.2

Продаден

E58

studio

26.18

4.02

30.2

Продаден

E59

studio

26.18

4.02

30.2

Продаден

E60

studio

26.18

4.02

30.2

Свободен

АКЦИЯ! Apartment Gallery | Gerber 3 Gallery

E61

1 bedroom

38.05

5.84

43.89

Продаден

E62

1 bedroom

36.72

5.64

42.36

Продаден

E63

studio

26.18

4.02

30.2

Продаден

E64

studio

26.18

4.02

30.2

Продаден

E65

studio

26.18

4.02

30.2

Продаден

E66

2 bedroom

50.93

7.67

58.6

Продаден

E67

2 bedroom

50.93

7.29

58.22

Продаден

E68

studio

26.18

3.71

29.89

Продаден

E69

studio

26.18

3.71

29.89

Продаден

E70

studio

26.18

3.71

29.89

Продаден

E71

1 bedroom

44.09

6.25

50.34

Продаден

E72

1 bedroom

44.09

6.25

50.34

Продаден

E73

studio

26.18

3.71

29.89

Продаден

E74

studio

26.18

3.71

29.89

Продаден

E75

studio

26.18

3.71

29.89

Продаден

E76

studio

26.18

3.71

29.89

Продаден

E77

studio

27.1

3.84

30.94

Продаден

E78

studio

27.1

4.16

31.26

Продаден

E79

studio

26.18

4.02

30.2

Продаден

E80

studio

26.18

4.02

30.2

Продаден

E81

studio

26.18

4.02

30.2

Продаден

E82

studio

26.18

4.02

30.2

Продаден

E83

1 bedroom

38.05

5.84

43.89

Продаден

E84

1 bedroom

36.72

5.64

42.36

Продаден

E85

studio

26.18

4.02

30.2

Продаден

E86

studio

26.18

4.02

30.2

Продаден

E87

studio

26.18

4.02

30.2

Продаден

E88

2 bedroom

50.93

7.67

58.6

Продаден

E89

2 bedroom

50.93

7.29

58.22

Продаден

E90

studio

26.18

3.71

29.89

Продаден

E91

studio

26.18

3.71

29.89

Продаден

E92

studio

26.18

3.71

29.89

Продаден

E93

1 bedroom

44.09

6.25

50.34

Продаден

E94

1 bedroom

44.09

6.25

50.34

Продаден

E95

studio

26.18

3.71

29.89

Продаден

E96

studio

26.18

3.71

29.89

Продаден

E97

studio

26.18

3.71

29.89

Продаден

E98

studio

26.18

3.71

29.89

Продаден

E99

studio

27.1

3.84

30.94

Продаден

E100

studio

27.1

4.16

31.26

Продаден

E101

studio

26.18

4.02

30.2

Продаден

E102

studio

26.18

4.02

30.2

Продаден

E103

studio

26.18

4.02

30.2

Продаден

E104

studio

26.18

4.02

30.2

Продаден

E105

1 bedroom

38.05

5.84

43.89

Продаден

E106

1 bedroom

36.72

5.64

42.36

Продаден

E107

studio

26.18

4.02

30.2

Продаден

E108

studio

26.18

4.02

30.2

Продаден

E109

studio

26.18

4.02

30.2

Продаден

E110

2 bedroom

50.93

7.67

58.6

Продаден

E111

3 bedrooms

62.59

8.44

71.03

Свободен

БОНУС МЕБЛИРОВКА! Apartment Gallery

E112

1 bedroom

35.28

4.71

39.99

Продаден

E113

1 bedroom

35.28

4.71

39.99

Продаден

E114

1 bedroom

35.28

4.71

39.99

Продаден

E115

1 bedroom

35.28

4.71

39.99

Продаден

E116

1 bedroom

35.28

4.71

39.99

Продаден

Apartment Gallery | Gerber 3 Gallery

E117

1 bedroom

35.28

4.71

39.99

Продаден

E118

1 bedroom

35.28

4.71

39.99

Продаден

E119

1 bedroom

35.28

4.71

39.99

Продаден

E120

1 bedroom

35.28

4.71

39.99

Продаден

E121

1 bedroom

35.28

4.71

39.99

Продаден

E122

3 bedrooms

62.59

8.62

71.21

Продаден

Apartment Gallery | Gerber 3 Gallery

E123

3 bedrooms

62.59

8.96

71.55

Запазен

АКЦИЯ! Мезонин состоит из: I этаж - гостиная с кухонным уголком + 2 спальни и II этаж - дневная комната

E124

1 bedroom

35.28

5.1

40.38

Продаден

E125

1 bedroom

35.28

5.1

40.38

Продаден

E126

1 bedroom

35.28

5.1

40.38

Продаден

E127

2 bedrooms

49.68

7.18

56.86

Продаден

E128

2 bedrooms

48.36

6.99

55.35

Продаден

E129

1 bedroom

35.28

5.1

40.38

Продаден

E130

1 bedroom

35.28

5.1

40.38

Продаден

E131

1 bedroom

35.28

5.1

40.38

Продаден

E132

3 bedrooms

62.59

9.05

71.64

Свободен

АКЦИЯ! Apartment Gallery | Gerber 3 Gallery