Gerber Residance 2

Печат Skype Запитване

 • Слънчев бряг
 • Ексклузивни цени
 • Общо апартаменти: 142
 • В експлоатация

Комплексът от ваканционни апартаменти "GERBER RESIDENCE-2" се намира в зона "запад" на туристически комплекс "Слънчев Бряг". Разполага се върху Урегулиран поземлен имот III-437 в квартал 3403 от застроително-регулационният план на комплекса на обща площ от 2 662 м2

Сградата е проектирана за сезонно ползване, но възможно е това да става и целогодишно. Жилищната площ е обособена основно във вид едностайни апартаменти тип СТУДИО, както и на неголеми двустайни апартаменти с 1 спалня. В последните два етажа на сградата са развити 20 апартамента с една или две спални от мезонетен тип с вътрешна стълба. При преобладаващите еднообемни апартаменти тип СТУДИО спалнята и дневната част са обединени.Обособени са дневен кът с мека мебел,спален кът,кухненски бокс и самостоятелен санитарен възел с вана.

Жилищата с една спалня са решени икономично с оглед предназначението им и се състоят от компактна спалня,дневна част с кухненски бокс и кът за хранене,както и санитарен възел с вана.При апартаментите от мезонетен тип обема е развит на две нива, което ги прави изключително функционални при относително неголяма площ.

За всички типове жилища се предвижда при необходимост дневният кът да се адаптира като допълнително пространство за спане/ в конфигурация 2+2/.

С оглед на разширяване на гамата на предлаганите жилища в комплекса са проектирани и 2 бр. тристайни апартаментиот мезонетен тип с максимално компактно разпределение.Всеки от тях съдържа 2 спални,дневна/хол/с кухненски бокс и кът за хранене,антре и санитарен възел с вана.

Проекта е решен в компактен обем, разположен в централната част на терена с направление на дългата ос изток-запад, което дава възможност за всички жилища от сградата да са с поглед към морето като ориентация.

Плановата схема е добре известна и изключително икономична – коридор с двустранно разположени апартаменти, изолирано стълбище и асансьор.

Архитектурния образ на проекта е търсен в обобщени обеми и динамика чрез мазилка в свежи тонове – оранж и бяло,както и в контраста на тъмните битумни керемиди.Ефектен акцент е постинат именно чрез мощния покрив на сградата,прорязан от терасите на мезонетите и изразителната стреха и допълнително раздвижен от отворите на терасите и триъгълните витрини на мезонетните апартаменти.

Технически показатели

Площ на парцела

2 662 м2

Застроена площ

740.6 м2

Разгъната застроена площ

4 784 м2

Апартаменти тип СТУДИО

102

Апартаменти с 1 спалня стандартни

18

Апартаменти с 1 спалня мезонети

20

Апартаменти с 2 спални мезонети

2

Общо

142

Плътност на застрояване

27.8 %

Кинт

1.79

Стилното цветово решение на сградата придава на проекта съвременен облик и модерно излъчване,подсилено и от елегантния детайл на ажурните парапети на терасите.

Всички апартаменти и студиа разполагат със собствени тераси, които са покрити от голяма стреха. Използваните големите витрини със стъклопакет допринасят за обилната осветеност на помещенията независимо от типа на апартаментите.

Сградата е без сутерен и се състои от 5 стандартни жилищни етажа,както и от 6-ти мезонетен етаж,развит на две нива. Конструкцията на сградата е монолитна – стоманобетон,със скелетно-безгредова конструктивна система. Стените са изпълнени с керамични тухли, защитени отвън с необходимата топлоизолация – съобразно стандарта. Вътрешните стени ще бъдат обработени с с гладка машинна шпакловка,боядисани с латекс. Фасадите ще се оформят, с минерални влагоустоичиви мазилки, каменни облицовки,метал и др. според архитектурния детайл. Дограмата ще бъде PVC с термо мост, което ще допринесе за общия комфорт в сградата.

Предвидени са, необходимите съобщителна и охранителни инсталации; инсталации за кабелна TV и Internet ,както и климатична инсталация.

Жилищата ще бъдат достъпни от контролиран вход с предвидено помещение за охрана.Достъпът се осществява от Юг през централния вход на зданието, откъдето чрез малък коридор се достига до стълбището и асансьора, разположени централно в обема на сградата.

Дворът ще бъде максимално озеленен.Подходът към зданието се осъществява откъм улицата от източната страна на парцела чрез вход с контролиран достъп. Предвиден е открит паркинг за 25 коли, който е отделен от сградата със озеленителен пояс. От обратната страна на сградата е разположен голям открит басейн с детска секция, като връзките към сградата са чрез входове в двата края на коридора.

В пространството около басейна е проектирана максимално възможна по големина рекреационна зона с шезлонги и чадъри на разположение на почиващите в комплекса.


Комплексът от ваканционни апартаменти "GERBER RESIDENCE-2" се намира в южната централна част на зона "запад" на туристически комплекс "Слънчев Бряг". Проектът е разположен западно от централната комуникационна артерия Несебър-Слънчев Бряг-Свети Влас.Сградата е разположена достатъчно близо до плажната ивица и същевременно попада в район защитен от транспортния шум, благодарение на естествената висока растителност наоколо,представляваща прекрасна микросреда за активен отдих и почивка.

Районът се характеризира със следните важни особености:

 • Отсъствие на интензивен транспортен трафик.Комплекса се намира в много тих район,независимо от удобното му разположение спрямо плажната ивица и централните транспортни връзки в курорта Слънчев Бряг.

 • Елитен облик на района и сградите в съседство,осигуряващи висок стандарт на обитаване. Непосредствено до GERBER RESIDENCE-2 се намират популярните хотели и комплекси от апартаменти "CONTINENTAL", "TIARA BEACH",”KORONA”,”BURGAS BEACH”,” MERIDIAN”, “NESSEBAR BEACH”, ”AMADEUS 11”, ”TARSIS”, ”SUNSET BEACH 3”, ”SILVER SPRINGS”, ”GLOBAL VIEW”

 • ОТНОСИТЕЛНО НИСКА СТЕПЕН НА ЗАСТРОЯВАНЕ както около обекта,така и в зоната до плажната ивица непосредствено отпред пред комплкса.

 • СЛАБО НАТОВАРЕНА ОТ ТУРИСТИ ПЛАЖНА ИВИЦА,поради по-ниската гъстота и етажност на застрояване в района.

 • Съхранена естествена растителност /преобладаващ дървесен вид-Чинар/ както около GERBER RESIDENCE-2,така и около разположените наоколо комплекси осигурява отлични условия за почивка и прави пешеходният достъп до плажа бърз и удобен.

 • Лек и бърз достъп от основните пътища:

  • Несебър - Слънчев Бряг – Свети Влас

  • Бургас – Варна

 • Отсъствие на заплатен пропусквателен режим за автомобили, за разлика от зона "изток"

 • Непосредствена близост до южната централна част на курорта. Отстоянието на "GERBER RESIDENCE" от всички по-важни обекти в курортния комплекс Слънчев Бряг е както следва:

Обект

Приблиз. в метри

плажната ивица на комплекса

450

централната пешеходна алея

250

централна автобусна спирка, такси станция, спирка за туристически автовлак

200

поликлиника

850

денонощна аптека

300

полиция

2000

поща

1500

магазини,супермаркети,пазар за стоки и хранителни продукти

200 - 400

банкови офиси

300 - 500

обменни пунктове

200

туристически офиси

100 - 200

възможно най-атрактивните по ценова категория ресторанти и барове

200 - 400

най-популярните диско и нощни клубове в комплекса

300-500

аквапарк "Action"

1600

Етап 1

30.09.2010
Първа копка.

Етап 2

30.09.2010-30.10.2010
Изкопни работи. Терасиране на терена. Работа по отливане на 'Кота 0' и първа плоча.

Етап 3

30.10.2010–20.11.2010
Изграждане на грубия строеж на етаж 1

Етап 4

20.11.2010–10.12.2010
Изграждане на грубия строеж на етаж 2

Етап 5

10.12.2010-31.12.2010
Изграждане на грубия строеж на етаж 3

Етап 6

01.01.2011-28.02.2011
Изграждане на грубия строеж на етажи етажи 4-6.Изграждане на всички преградни стени Подписване на акт за приемане на конструкцията на сградата до етап "груб строеж" (Акт Образец 14).

Етап 7

01.03.2011–30.04.2011
Изграждане на покривната конструкция, изграждане на всички инсталации, поставяне на дограма, полагане на изолации, външно измазване. Довършителни работи.

Етап 8

не по-късно от 15.05.2011
Приключване на всички довършителни работи. Окончателно завършване на сградата. Подписване на Акт Образец 15.

Етап 9

15.05.2011–30.05.2011
Окончателно завършване на вертикалната планировка на сградата.

Етап 10

30.05.2011
Предаване на готовите жилища на собствениците. Организационни мероприятия за подготовка на експлоатацията на обекта за летния туристически сезон.

Етап 11

30.06.2011
Издаване Удостоверение за въвеждане в експлоатация на обекта (Акт Образец 16).

Базова степен на завършване на жилищната площ
Подови настилки

 • Дневна,коридор- ламиниран паркет
 • Спални-ламиниран паркет
 • Бани: теракот
 • Тераси: керамика

Стени

 • стаи: хол, кухня, коридори-машинна шпакловка, боядисани с латекс
 • бани: фаянс
 • външни стени термоизолация ,минерална мазилка

Санитарни възли

 • напълно обзаведени със санитарен фаянс, вана, аксесоари

Дограма

 • PVC

ВИК инсталации

 • водопроводна: полипропилен
 • канализация: PVC
 • индивидуален водомер за всяко жилище

Ел.инсталации

 • окабеляване по стандарт
 • ел.ключове, ел контакти, осветителни тела
 • осветителни тела за общите площи и околното пространство
 • индивидуален електромер за всяко жилище
 • индивидуален електрически бойлер за всяко жилище

Врати

 • Входна,вътрешни-MDF
 • Баня- PVC

Кухненски бокс

 • Мивка и смесител, кухненски шкафове с необходимите изводи – ел. и ВИК

Изграждане на инсталация за кабелна телевизия, Internet
Климатична инсталация тип 'сплит' – 1 бр. за всеки апартамент

Кухненски ел.уреди – срещу допълнително заплащане
ел. котлони – обикновени/керамични
хладилник
абсорбер
Пълно обзавеждане за спалния кът – срещу допълнително заплащане
Пълно обзавеждане за дневна– срещу допълнително заплащане
Завеси/Щори – срещу допълнително заплащане
TV – срещу допълнително заплащане
Комплект домакинска посуда, спално бельо, други принадлежности – срещу допълнително заплащане

Преддоговорни отношения по смисъла на чл.12 от ЗЗД
Резервация на апартамент в комплекса Гербер Резиденс – 2, се извършва само след заплащане на гаранционен депозит в минимален размер 1 000 Евро от страна на потенциалния клиент. Тази сума гарантира спиране на оферирането на конкретния недвижим имот в продължение на 1 календарен месец и обезпечава сключването на предварителен договор за покупко-продажба на недвижим имот. Същата не подлежи на възстановяване на клиента при никакви условия, освен при подписване на предварителен договор, в който случай се приспада от продажната цена.
Извършването на плащане, представляващо депозит, потвърждава съгласието на потенциалния купувач с публикуваните по-горе условия.
 

Услуги
ГОДИШНА ТАКСА ЗА ПОДДРЪЖКА И ОБСЛУЖВАНЕ: 10 EURO/кв.м. от пълната застроена площ на жилището БЕЗ ДДС.
Срещу надлежно подписан за това ДОГОВОР, на собствениците в Комплекс Ваканционни Апартаменти "GERBER RESIDENCE-2" се предоставя възможността да ползват следните услуги:

 • денонощна целогодишна охрана
 • ежедневно почистване на общите части и околното пространство
 • поддържане и поливане на прилежащите зелените площи
 • безплатно ползване на басейн
 • консумация на вода и ел.енергия за общите части
 • текуща техническа поддръжка на обекта-асансьор,осветление и др.

Срещу допълнително заплащане се осигуряват следните услуги:

 • почистване и проветряване на жилището
 • пране и гладене
 • текущи ремонти и техническа поддръжка на жилището на всеки собственик
 • уреждане на заплащането на дължимите от собственика данъци на място: сгради, смет, както и всички текущи сметки за комунални разходи – ел.енергия, вода, телефон и др.
 • автомобили под наем

комплексно туристическо обслужване, а именно:

 • самолетни, автобусни, ЖП билети
 • екскурзионна програма в България, както и в съседни държави
 • професионални гидове
 • ТРАНСФЕРИ до летище-групови и индивидуални
   

Ап. №

Брой спални

Площ м²

Общи части м²

Обща площ м²

Статус

Забележки

C1

studio

27.1

3.39

30.49

Продаден

C2

studio

26.13

3.32

29.45

Продаден

C3

studio

26.13

3.32

29.45

Продаден

C4

studio

26.13

3.32

29.45

Продаден

C5

studio

26.13

3.32

29.45

Продаден

C6

studio

26.13

3.32

29.45

Продаден

C7

studio

26.13

3.32

29.45

Продаден

C8

studio

26.13

3.32

29.45

Продаден

C9

studio

26.13

3.32

29.45

Продаден

C10

studio

26.13

3.32

29.45

Продаден

C11

studio

26.13

3.32

29.45

Продаден

C12

studio

27.1

3.46

30.56

Продаден

C13

studio

27.1

3.19

30.29

Продаден

C14

studio

26.13

3.07

29.2

Продаден

C15

studio

26.13

3.07

29.2

Продаден

C16

studio

26.13

3.07

29.2

Продаден

C17

studio

26.13

3.07

29.2

Продаден

C18

1 bedroom

39.37

4.79

44.16

Продаден

C19

1 bedroom

39.37

4.79

44.16

Продаден

C20

studio

26.13

3.07

29.2

Продаден

C21

studio

26.13

3.07

29.2

Продаден

Вполностью меблирован!

C22

studio

26.13

3.07

29.2

Продаден

C23

studio

26.13

3.07

29.2

Продаден

C24

studio

27.1

3.39

30.49

Продаден

C49

studio

27.1

4.1

31.2

Продаден

ексклузивно от инвеститора
exclusive from the developer
эксклюзивно от застройщика
See gallery

C50

studio

26.13

4.03

30.16

Продаден

C51

studio

26.13

4.03

30.16

Продаден

C52

studio

26.13

4.03

30.16

Продаден

C53

studio

26.13

4.03

30.16

Продаден

C54

1 bedroom

44.09

6.79

50.88

Продаден

C55

1 bedroom

44.09

6.79

50.88

Продаден

C56

studio

26.13

4.03

30.16

Продаден

C57

studio

26.13

4.03

30.16

Продаден

C58

studio

26.13

4.03

30.16

Продаден

C59

studio

26.13

4.03

30.16

Продаден

C60

studio

27.1

4.18

31.28

Продаден

C61

studio

27.1

3.85

30.95

Продаден

C62

studio

26.13

3.72

29.85

Свободен

C63

studio

26.13

3.72

29.85

Свободен

C64

studio

26.13

3.72

29.85

Свободен

C65

studio

26.13

3.72

29.85

Свободен

C66

1 bedroom

39.37

5.6

44.97

Продаден

C67

1 bedroom

39.37

5.6

44.97

Продаден

C68

studio

26.13

3.72

29.85

Запазен

Apartment Gallery | Gerber 2 Gallery

C69

studio

26.13

3.72

29.85

Продаден

C70

studio

26.13

3.72

29.85

Свободен

C71

studio

26.13

3.72

29.85

Свободен

C72

studio

27.1

4.1

31.2

Продаден

C73

studio

27.1

4.1

31.2

Продаден

C74

studio

26.13

4.03

30.16

Продаден

C75

studio

26.13

4.03

30.16

Продаден

C76

studio

26.13

4.03

30.16

Продаден

C77

studio

26.13

4.03

30.16

Продаден

C78

1 bedroom

44.09

6.79

50.88

Продаден

C79

1 bedroom

44.09

6.79

50.88

Продаден

C80

studio

26.13

4.03

30.16

Продаден

C81

studio

26.13

4.03

30.16

Продаден

C82

studio

26.13

4.03

30.16

Продаден

C83

studio

26.13

4.03

30.16

Продаден

C84

studio

27.1

4.18

31.28

Продаден

C85

studio

27.1

3.85

30.95

Продаден

C86

studio

26.13

3.72

29.85

Продаден

C87

studio

26.13

3.72

29.85

Продаден

C88

studio

26.13

3.72

29.85

Продаден

C89

studio

26.13

3.72

29.85

Продаден

C90

1 bedroom

39.37

5.6

44.97

Продаден

C91

1 bedroom

39.37

5.6

44.97

Продаден

C92

studio

26.13

3.72

29.85

Продаден

C93

studio

26.13

3.72

29.85

Продаден

C94

studio

26.13

3.72

29.85

Продаден

C95

studio

26.13

3.72

29.85

Продаден

C96

studio

27.1

4.1

31.2

Продаден

C97

studio

27.1

4.1

31.2

Продаден

C98

studio

26.13

4.03

30.16

Продаден

C99

studio

26.13

4.03

30.16

Продаден

C100

studio

26.13

4.03

30.16

Продаден

C101

studio

26.13

4.03

30.16

Продаден

C102

1 bedroom

44.09

6.79

50.88

Продаден

C103

1 bedroom

44.09

6.79

50.88

Продаден

C104

studio

26.13

4.03

30.16

Продаден

C105

studio

26.13

4.03

30.16

Продаден

C106

studio

26.13

4.03

30.16

Продаден

C107

studio

26.13

4.03

30.16

Продаден

C108

studio

27.1

4.18

31.28

Продаден

C109

studio

27.1

3.85

30.95

Продаден

C110

studio

26.13

3.72

29.85

Продаден

C111

studio

26.13

3.72

29.85

Продаден

C112

studio

26.13

3.72

29.85

Продаден

C113

studio

26.13

3.72

29.85

Продаден

C114

1 bedroom

39.37

5.6

44.97

Продаден

C115

1 bedroom

39.37

5.6

44.97

Продаден

C116

studio

26.13

3.72

29.85

Продаден

C117

studio

26.13

3.72

29.85

Продаден

C118

studio

26.13

3.72

29.85

Продаден

C119

studio

26.13

3.72

29.85

Продаден

C120

studio

27.1

4.1

31.2

Продаден